You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların özge katlara geçişini engellemek yahut olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Daha mualla konutlarda yahut nöbetyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını elde etmek üzere birden şu denli yangın merdiveni de zorunlu tutulabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar fire veya hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip tekrar gönderelim

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına makul yüksek kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda Yangın Çıkış Kapısı yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Contaları Denetçi Edin: Kapının yahut çerçevenin etrafındaki şineşelendiren contaları muayene edin. Hasar izi olmadan yıkılmaz olduklarından emin olmalısınız.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında nazarıitibar edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz yüce evetğu alanlarda da tercih edilir.

Milyonlarca liraya dairelerin satılığı bir apartmanda yangın merdiveni kapısının kapanmaması sosyal medyada gündem evet.

Report this wiki page